top of page

Touching Consciousness

Stedet for spirituel udvikling. Trance kanalisering, kurser, terapi, rejser mm.
Betingelser

 

1. Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms. 

 

2. Ordrebekræftelse/kvittering

Vi anbefaler, at du udskriver ordrebekræftelsen/kvitteringen. Ordrebekræftelsen fungerer som din dokumentation, hvis reklamation måtte blive nødvendig.

 

3. Betaling og sikkerhed

Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. På nuværende bruger vi Paypal som betalings gateway, men arbejder på nogen alternative muligheder sådan at du kan bruge din kreditkort direkte.

Læs mere om betalingssikkerhed herunder.

Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en særlig teknologi kaldet SSL. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Beløbet for abonnement trækkes automatiske en gang om måneden, og du har fortsæt tilgang til siderne så længe du ønsker at være medlem. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

4. Forsendelse og levering

Leveringstid: Med det sammen, da det er et abonnement, du får adgang til siderne lige så snart du har betalt og kommer retur til sitet, koden trykkes ind og du har adgang til alt material.

 

5. Opsigelse af medlemskab

Hvis du fortryder dit medlemskab kan du til en være tid opsige medlemsskabet. Dog ved opsigelse kan der ikke betales penge retur.

 

6. Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du returnerer varen, bedes du altid medsende en kopi af fakturaen.

 

7. Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din abonnement og gemmes i vores bogholderi i 5 år. Dette sker udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person.

 

Din e-mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som eventuelt måtte interessere dig. Også her garanterer vi, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner din e-mailadresse til tredje person.

 

8. Hjælp

At handle hos Touching Consciousness er helt enkelt.

 

Klik på “Bliv medlem” knappen på en af siderne.

Klik på den gul knap “Abonnere”

Du kommer til Paypal

Følge Paypals anvisning om konto opretelse

 

Når du er færdig med Paypal kommer du automatisk tilbage til vores webside, kort tid efter modtager du email med koden til medlemssiderne.

 

Har du problemer eller spørgsmål, så send en mail til stuart@touchc.dk eller ring til os på tlf. 27516402.

 

9. Ansvarsfraskrivelse

Al materiale på www.touchc.net er af generel karakter og er derfor ikke rettet mod individuelle eller konkrete rådgivningsbehov. Touching Consciousness kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende informationerne

 

10. Ophavsret

Ophavsretten eller brugsretten til artikler, fotografier, tekst, produktbeskrivelser mv. offentliggjort på denne hjemmeside tilhører Touching Consciousness. Hvis du ønsker at citere eller referere materiale fra www.touchc.net skal Touching Consciousness anføres som kilde.

 

Touching Consciousness

Telefon: 27516402

Etableringsår: 2000

CVR-nummer: 14 08 30 49

Kontonr.: 4703-11243355

bottom of page