top of page
Kort om Tina og Stuart 

 

Tina og Stuart har arbejdet sammen i mere end 19 år. Igennem alle årene har deres fokus altid været på balancen mellem det menneskelige og det spirituelle. 

 

Med god jordnær indsigt i vores eget liv og et stærkt sammenhold har vi skabt en god forståelse for hvordan tillid og tryghed fungerer i menneskelige relationer. Vi hjælper med at  du får en bedre forståelse af dig selv både tanker, følelser og handlemæssigt. 

Vi skaber rum til din udvikling - glæde og forvandling. 

 

Tina’s arbejde inden for terapi med teknikken Psyko-spirituel vejledning har udviklet hendes allerede stærke intuition og empati. Hun har sin helt egen unikke måde at bruge coaching. Tina er en fantastisk nærværende og omsorgsfuld person, der støtter og vejleder mennesker til at finde deres egne indsigter og forståelse for deres liv. 

 

Stuart arbejder som trancemedie og underviser. Han har – sammen med sin åndelige lærer, som taler igennem ham – skrevet 2 bøger. Han har i samarbejde med Tina udviklet mange  kurser og workshops indenfor udvikling, og kommunikation som gennem årene har dannet rammen om mange menneskers udvikling. Stuart er en varm og omsorgsfuld person, som med sit nærvær og sin åbenhed har støttet mange i at nå deres spirituelle mål. 

 

 

Med vores hjemmeside håber vi at skabe et fællesskab med hjertet. Et sted med lys og liv, hvor vi i fællesskabet skaber forståelse  læring, samhørighed, og glæde.  

bottom of page