top of page

Touching Consciousness

The place for spiritual development. Trance channeling, courses, therapy, travel, etc..

USA - En spirituel Rejse

 

Experience The Grand Canyon, Hopi, Canyon De Chelly, Native american dans, Mesa Verde, Sedona and much more.

A unique inner journey, and fantastic natural scenery. 

Vi rejser til USA for at opleve den gamle indianske kultur, besøge nogle af deres ruiner, hellige steder og overvære en af deres danse, som er åben for offentligheden. Vi besøger Hopi-reservatet. Hopi-indianerne er et folk, som op gennem tiden har holdt fast i deres spirituelle og kulturelle tro. Vi besøger den første mesa, hvor vi får et kort foredrag af en af beboerne og en guidet tur i den gamle bydel, hvor der hverken er elektricitet eller rindende vand.

 

Turen er ikke kun for at nyde disse steder som turist, men også for at forbinde os til denne ældgamle kultur og vores rødder i den. Vi er alle energetisk forbundet med disse hellige steder på grund af den betydning, de har haft for de gamle kulturer og stadig har i dag.
Som gruppe og enkelt individ vil vi udforske vores forbindelse til stederne igennem meditation, intuitive fornemmelser, følelser, workshop-aktivitet, kanaliseringer igennem Stuart og samtaler/forløb med Tina.
Formålet med aktiviteterne er at stimulere gamle og glemte erindringer, finde vores styrke og få indsigt i os selv og huske vores forbindelse til hinanden. Ofte sker der dybt fascinerende ting, når vi fordyber os med områdets energi og med os selv. Der vil være tid til stilhed og til at gå indad – en rejse i vores indre univers.

 

Vi har 2 overnatninger ved Grand Canyon og til slut 4 overnatninger i Sedona, hvor energien er helt speciel. Der er flere natur-energicentre (vortex’er) i området omkring Sedona, og vi vil bruge tiden her til integration af det, som er sket undervejs på rejsen, fordybelse og frigørelse. 


At dele denne rejse med andre, som har den samme interesse, og opleve dine og deres reaktioner på det arbejde, vi vil lave, skaber et sammenhold og en unik tilknytning, som kan vare livet igennem.
Rejsen bringer os væk fra vores daglige og ofte stressede liv, og det i sig selv kan være en katalysator for forandring og vækst.

 

Billederne foroven er fra vores tidligere ture (vi kan dog ikke garantere, at dansen er den samme).

 

 

Rejsebeskrivelse

Content commimg soon, translation underway

bottom of page