top of page

Stuart Peacock

IMG_3458.jpg

Kanalisering

scroll

Bevægelse igennem noget fra punkt A til punkt B – en kanal. 

 

I mit tillfælde er kanalisering en formidling igennem mig fra et punkt, som kan beskrives på to forskellige måder:

Kanalisering

 

Bevægelse igennem noget fra punkt A til punkt B – en kanal. 

 

I mit tillfælde er kanalisering en formidling igennem mig fra et punkt, som kan beskrives på to forskellige måder:

 

1. Formidlingen sker fra et plan af bevidsthed, som ikke er mit eget, men fra en “anden”, som ikke befinder sig på samme plan. Min tilgang til dette plan sker igennem en ændret bevidsthedstilstand. De “andre” er igennem tiden blivet døbt Amerikaneren og Johan.

 

2. Formidlingen kommer fra mit eget højere selv, et sted i mig, som til daglig ikke er bevidst tilgængelig, men bliver tilgængelig igennem den dybt afslappede tilstand, som jeg skaber i mig selv.

 

Begge forklaringsmodeller er gyldige.

 

Kanalisering kan ses som en måde et formidle information på. Der er ikke tale om information fra en ufejlbarlig eller altvidende kilde, men mere at der bringes perspektiver ind, som kan hjælpe dig videre. Ofte er disse perspektiver overraskende enkle. 

 

I vores arbejde her på sitet har vi forsøgt at videreformidle information til menneskelig udvikling og spirituel forståelse og indsigt, således at de optagelser, kanaliseringer eller workshops/kurser (enten i video eller lyd), som er på sitet, er tilgængelige og alment brugbare for alle.

 

Der er 3 personligheder (spirits), som taler igennem Stuart.

 

Amerikaneren: Blev han døbt første gang han kom igennem for ca. 20 år siden.

Han er kærlig, omsorgsfuld og meget støttende, og er rigtig god til menneskelig relationer. Det er ham de fleste vælger at tale med. Han taler engelsk, men forstår dansk.

 

Johan: Snakker med en skandinavisk accent. Han virker mere alvorlig end amerikaneren, men er også meget kærlig og støttende. 

 

Jock: Når han kommer igennem, er det gerne tilsidst, når de andre er færdig med at tale, og det er ganske kortvarigt. Han snakker med en skotsk accent, hurtigt og om børns relationer til os, og hvad vi kan lære af dem.

Kanaliserings muligheder læs mere

 

Nyt gavekort til trance kanalisering 

bottom of page