top of page
Ny Kanaliserings former

 

Min motorvej og Forudsigelse.

 

 

Min motorvej - giver indsigt, klarhed og forståelse af hvad du har valgt at arbejde med i dette liv.

(din beslutningen inden du inkarnerede)

 

Så det bliver mere tydeligt, hvad dit potentiale er.

 

 

Forudsigelsen - tager sit udgangspunkt i hvordan du har det nu og hvad dine planer er for fremtiden. Det foregår sammen med Stuart. Når dig og Stuart har fået lidt klarhed over ønsker og perspektiver, går Stuart i trance og så taler du med Amerikaneren.

Han hjælper dig med at se de muligheder, som der er i dine planer.

Sammen kan I lave lave en strategi, om hvordan de kan opnås.

Forløbet strækker sig over et år, der vil derfor være 2 yderligere trancer, som der holder dig på sporet af det mål, som du har set op.

 

Dvs. at der er 3 trance sessioner i løbet af et år samt samtale med Stuart i starten.

 

Man kan sige at denne type forudsigelsen er en slags coaching frem mod et bestemt mål.

 

 

Pris Min motorvej - 1200kr

 

Pris Forudsigelse - 2200kr

Kanalisering 

 

Der er flere måder at opleve min kanalisering på:

 

• Du kan høre dem ved at være abonnent her på sitet.

 

• Du kan lytte til “biblioteket”. Hvis du ikke abonnerer på sitet, kan du fra “biblioteket” også købe nogle af kanaliseringerne.

 

• Du kan bestille en privat session. 

 

• Du kan deltage i en kanaliseringsaften eller en gruppesession.

 

 

En privat session  

 

En privat session er den mest intime proces i og med, at det kun er dig og den, som taler igennem mig.

Det anbefales, at du forbereder dig godt på forhånd. Vær klar over, hvad det er, du vil snakke om, skriv alle spørgsmålene ned og husk at tage dem med, eller hav dem ved hånden.

 

Pris 800kr.

 

Forslag til forberedelse:

 

Skriv alle ting ned, som du synes, du har brug for at snakke om eller vil spørge ind til. Det kan være, det bliver en meget lang liste.

 

Læs så listen igennem. Nogle af spørgsmålene kan du selv besvare, dem kan du slette eller have som tillæg, hvis der er tid. Andre handler om det samme emne – dem kan du forsøge at sætte sammen til et enkelt spørgsmål, som dækker emnet. 

På den måde ender du med at have en liste, som er mere konkret og klar, så får du mest muligt ud af din session.

 

Private sessioner bliver optaget til dig og brændt på cd eller sendt via nettet. Det er vigtigt, at du lader mig det vide, hvis optagelsen ikke virker, da alle private optagelser slettes efter 3 dage.

 

En privat session kan foretages på telefonen eller over internettet (varighed ca. 45 minutter). Private sessioner, som foretages “face to face” er ofte lidt længere på grund af tiden, som bruges til at skabe tryghed med processen og lidt snak forinden.

 

Kanalisering for en gruppe:

 

En aften- eller tretimers oplevelse, hvor selve kanaliseringen varer ca. en time.

 

Det kan være et emne som gruppen eller arrangøren bestemmer, eller en åben session med spørgsmål og svar. Begivenhederne er ofte meget sociale.

Pris 2500kr

 

Forløbet for en gruppekanalisering.

 

Indledning af mig, som beskriver mine oplevelser, og hvad I som deltagere kan komme til at opleve. Her er der også tid til at snakke med mig og stille afklarende spørgsmål. Derefter kommer selve kanaliseringen, og vi slutter af med te/kaffe, kage og socialt samvær omkring oplevelsen.

 

En kanaliseringsaften kan godt optages, hvis alle deltagere er ok med det. Hvis det optages, laver jeg en CD eller sender det over nettet til arrangøren, som sørger for, at dem, som er interesserede, får et eksemplar. 

 

Hvis kanaliseringen optages og kopi sendes eller fås, så vær opmærksom på, at der er tale om privat information, og at det derfor ikke skal deles uden for gruppen.

 

bottom of page