top of page

Touching Consciousness

Stedet for spirituel udvikling. Trance kanalisering, kurser, terapi, rejser mm.

Psyko-Sprituel Vejledning

 

Det højere selv

er den åndelige kerne, som vi alle indeholder – vores ubegrænsede spirituelle kraft, som altid er tilstede, som altid kan kontaktes, og som altid står til rådighed med vejledning, indsigt og healing.

Det højere selv er et aspekt af vores bevidsthed, den del af os som ved, forstår og tilgiver alt, og som er altomfattende i sin kærlighed.

 

 

Følelseslegemet

er den del af vores bevidsthed, som rummer personlighedens følelser. Her sidder de begrænsende og blokerende følelser. Det kan være vrede, angst, had, sorg, fordømmelse, afhængighed etc.

Alt sammen stærke temaer, som kan forhindre os i at leve i overensstemmelse med den, vi i virkeligheden er.

 

Som din vejleder vil jeg hjælpe dig med at finde de temaer, som har begrænset eller blokeret dig på nogle områder af dit liv.

 

Når vi starter, vil jeg hjælpe dig med bevidst at kontakte dit højere selv. Via den kontakt vil jeg støtte dig i at frigøre blokeringerne i dit følelseslegeme.

 

Forløbene kan betegnes som følelsesmæssig oprydning.

 

Forløsning

Vil sige at rydde op i gamle vaner og mønstre (adfærd), som vi har en tendens til at gentage igen og igen, selv om vi godt ved, at de er besværlige og ikke gavner os, og kan være smertefulde. Men vi kender dem, føler os trygge ved dem og holder derfor fast.

 

Forløbene vil hjælpe dig med at forstå og forløse dine begrænsende og uhensigtsmæssige vaner/adfærd.

Når temaerne er forløst følelsesmæssigt, så er det, at forvandling begynder og vi kan genfinde vores egen styrke, glæde og livskraft.

 

Under forløbene vil du få adgang til din egen indre visdom, som du altid har haft. Mange af os har bare glemt denne visdom.

 

Forløbene er meget individuelle og kan bringe erindringer frem, som er "glemt" . Det er en dyb indre oplevelse, som kan være fra dette liv, tidligere liv, symbolsk eller drømmeagtig, og som kan give en fysisk og en følelsesmæssig forløsning.

 

Ved at forløse de gamle temaer, skaber vi plads til noget nyt.

 

Videregående forløb:

Du får mulighed for en mere målrettet udrensning af følelseslegemet. Du kan arbejde med specifikke temaer, personer som er betydningsfulde for dig, samt videreudvikle og udvide kontakten til dit højere selv.

Der er også mulighed for spirituelle oplevelser på et dybere plan og for at integrere det guddommelige i dit daglige liv.

 

Vejledningsforløb:

Første gang er altid 4 forløb af en varighed på 2,5 - 3 timer over 4 dage. Derefter kan forløbene tages enkeltvis alt efter behov og ønske.

 

Foruden psyko-spiriuel vejledning holder jeg også kurser, workshops og udviklingsforløb sammen med min mand, Stuart Peacock.

 

Pris 

DEVA FOUNDATION

Er en international velgørenheds- og uddannelsesorganisation. Den er grundlagt i 1987 af Rachel Kaufman og Rick Philips. De er begge uddannet hos Chris Griscom på The light Institute, hvor de også arbejdede fra 1980-1987. Deva Foundation ligger i New Mexico og har siden begyndelsen uddannet psyko-spirituelle vejledere.

 

Deva betyder ’Guddommeligt væsen’ på sanskrit. Deva bruges ofte som pseudonym for en engel eller jordens og naturens ånd. Vi har valgt dette navn, da det repræsenterer det at vende tilbage til den oprindelige, naturlige tilstand. Det omfatter også vores oprindelige viden – denne naturlige og medfødte viden, som de flest af os har glemt.

 

Tilbage

bottom of page